Over mij

Hi! Ik ben Marleen,

Mijn naam is Marleen, ik ben 32 jaar oud en mag mijzelf sinds 2009 Allround Schoonheidsspecialiste noemen, een vak wat mij van jongs af aan al enorm boeide. Ik geloof in de kracht van natuurlijke huidverzorging, gecombineerd met oprechte zorgzaamheid.

Ik heb ruim tien jaar gewerkt bij een schoonheidssalon in Zwolle. Na een erg leerzame en mooie periode heb ik besloten zelf mijn eigen salon te openen: Lena Looks.

Bij Lena Looks staat ontspanning en een rustige omgeving hoog in het vaandel. Ik vind het fijn om mensen op een zo natuurlijk mogelijke wijze te laten ontspannen. Even een moment voor jezelf kan een zware week weer aangenaam maken.

Sinds 2015 heb ik tevens mijn bevoegdheid om permanente make-up te zetten. Ook dit voer ik uit met veel passie, plezier en nauwkeurigheid. Ik kijk goed naar jouw gezicht zodat jij de mooiste versie uit jezelf kunt halen.

Ik ben gespecialiseerd in het geven van rustgevende behandelingen.
Voor mij is het belangrijk dat jouw zware week wat prettiger wordt door de behandeling die ik aan jou geef.
Ik vind het belangrijk dat jij op en top kunt genieten van jouw momentje voor jezelf, met een prachtig en passend resultaat na jouw behandeling.

Ik vind huidverbetering erg interessant en ik verdiep me hier veel in. Van acné tot aan anti-aging, samen met jou wil ik graag de beste en mooiste versie van jezelf maken.
Ook kun je bij mij terecht voor ontspannende massages. Ik combineer mijn oprechte zorgzaamheid met ververnieuwende massagetechnieken zoals Shiatsu, drukpunt en bindweefselmassages. Sinds kort verdiep ik me ook in reiki, wat voor veel mensen een mooie aanvulling aan een massage kan zijn.
Dit alles op passende en ontspannende muziek. Mijn voorliefde voor muziek is in de salon dan ook goed waarneembaar.
Er is in het verleden door voorgaande klanten wel eens verteld dat de massage aanvoelt als een soort “dans op muziek.”

Nauwkeurigheid vind ik erg belangrijk, ik zal altijd voldoende tijd voor jouw behandeling nemen.
Er wordt wel eens gezegd: “ogen zijn de spiegel tot de ziel “en ik vind het dan ook erg leuk deze nog beter tot hun recht te laten komen.
Dit kan door je wenkbrauwen strak en passend in model te brengen of door je wimpers te verven of te laten liften.

Permanente make-up pas ik in de praktijk toe sinds 2005 en doordat ik het erg interessant vind te kijken naar de balans in jouw gezicht is permanent make-up zetten iets wat ik fantastisch vind om te doen. Ik neem hier enorm de tijd voor en haal hier veel voldoening uit.

Ik hoop je gauw te mogen ontvangen in mijn salon!

Mijn visie

Ieder jaar volg ik vele cursussen en opleidingen om altijd voorloper te blijven op het gebied van beauty. Ik ben zelf vegetariër en werk dus vrijwel volledig met veganistische huidverzorging. 

Ik vind het belangrijk dat met onze huidverzorging dier en milieu geen schade ondervind. Daarom werk ik volledig zonder parfums en toevoegingen en zijn alle producten die ik gebruik niet op dieren getest,

Het is van belang dat de huidverzorging die jij gebruikt echt iets doet voor jouw huid. Ik geloof dat schoonheid van binnen haar oorsprong heeft en naar buiten uitstraalt. Daarom verdiep ik me in mijn vrije tijd naast huidverzorging ook in voeding en welzijn. 

Graag deel ik mijn passie voor mijn vak met jou.

Openingstijden

De salon is dagelijks geopend van 09:00 – 22:00 uur.

Bereikbaarheid

Parkeren kan voor de deur en is gratis. Bus lijn 4 stopt voor de deur.

Telefoonnummer

Bel of Whatsapp mij gerust voor vragen of het maken van een afspraak 

Email

Mail gerust naar info@lenalooks.nl voor vragen of het maken van een afspraak