over mij

Wie ben ik?

Ik ben Marleen, 34 jaar oud, en ik draag sinds 2009 met trots de titel Allround Schoonheidsspecialiste. Schoonheidsverzorging heeft me altijd gefascineerd sinds mijn jeugd. Mijn overtuiging ligt in de kracht van natuurlijke huidverzorging, gepaard met oprechte zorg.

Permanente make-up

Sinds 2015 ben ik ook bevoegd om permanente make-up aan te brengen. Dit doe ik met passie, plezier en nauwkeurigheid. Ik bestudeer je gezicht zorgvuldig om de mooiste versie van jezelf te onthullen. Het spreekt vanzelf dat mijn salon voldoet aan de GGD-normen voor hygiëne en veiligheid.

Kalmerende behandelingen

Mijn specialiteit ligt in het geven van kalmerende behandelingen. Mijn doel is om jouw week een stukje lichter te maken door middel van de behandelingen die ik aanbied. Ik vind het van het grootste belang dat jij volop kunt genieten van jouw moment voor jezelf, met een prachtig en passend resultaat na elke behandeling.

Huidverbetering heeft mijn speciale interesse, en ik verdiep me er voortdurend in. Of het nu gaat om acne of anti-aging, ik werk graag samen met jou om de beste en mooiste versie van jezelf te bereiken.

Bewust zijn en groei

Mijn visie

De afgelopen jaren heb ik mijn kennis uitgebreid naar het bewustzijn van de mens. Wat speelt er in mijn innerlijke wereld? Hoe kan ik als individu en in mijn omgeving een warmer en beter mens worden? Ik blijf mezelf op dit gebied ontwikkelen door deel te nemen aan ceremonies en retraites. Ik geloof dat je in het leven nooit bent uitgeleerd of uitgegroeid, en ik ben blij om jou te ondersteunen of met jou te sparren over deze levensvragen.

Ik vind het belangrijk dat met onze huidverzorging dier en milieu geen schade ondervind. Daarom werk ik volledig zonder parfums en toevoegingen en zijn alle producten die ik gebruik niet op dieren getest,

Het is van belang dat de huidverzorging die jij gebruikt echt iets doet voor jouw huid. Ik geloof dat schoonheid van binnen haar oorsprong heeft en naar buiten uitstraalt. Daarom verdiep ik me in mijn vrije tijd naast huidverzorging ook in voeding en welzijn.