Wat doe ik tijdens deze tijdelijke sluiting door de lockdown?

Helaas is Lena Looks tijdelijk gesloten door een verlengde lockdown. Maar zoals velen van jullie wel van mij gewend zullen zijn, zit ik zeker niet stil!
Ik ben mij in deze nieuwe lockdown veel aan het verdiepen in mijn nieuwste merk: Alpha-H. Ik heb hier (online) trainingen in kunnen volgen, het zelf mogen voelen en uitproberen en ik ben hierdoor erg enthousiast geworden. Ik kan dan ook met trots vertellen dat dit een fantastische aanwinst is voor Lena Looks en kan niet wachten dit met jullie te delen.
Naast online trainingen volgen ben ik me ook aan het verdiepen in het welzijn en een positieve mindset tijdens een lockdown maar ook na de lockdown; want hoe doe je dit nu? Je favoriete sportclub en tevens uitlaatklep is tijdelijk gesloten, je zit veel binnen, bent waarschijnlijk voorzichtig met het opzoeken van vrienden en familie en daardoor wordt je wereld wellicht kleiner.
Ik zelf heb erg veel baat bij mediteren, dit is iets wat ik sinds 3 jaar aardig onder de knie begin te krijgen. Het is iets wat tijd kost, maar hey, tijd hebben we nu over, toch? En tijd investeren in jezelf is juist in deze tijd erg belangrijk! Ik merk dat door de rust in je hoofd te creëren, je beter om leert gaan met tegenslagen en alle negativiteit waar we nu toch wel iets meer in leven. Je leert beter te genieten van de kleine dingen; zoals een vogel die buiten vrolijk aan het vetbolletje zit te knabbelen, (onze katjes die hier jagend naar aan het gluren zijn), de prachtige sneeuw van onlangs maar ook de natuur die gewoon door gaat met groeien, vernieuwen en straks weer gaat bloeien! De kostbare momenten met mijn vriend, mijn familie en vrienden op afstand geniet ik ook des te meer van, hier is nu meer tijd voor en daar haal ik ook erg veel plezier uit. Ik probeer dagelijks sowieso 10.000 stappen te zetten, dus ik ben veel aan het wandelen in de natuur. Tijdens het wandelen luister ik vaak het boek: “Master your Mindset.” van Michael Pilarczyk, dit boek helpt je met het positief denken en de beste versie uit jezelf te halen. Daarnaast sport ik vier keer in de week, gewoon in de woonkamer, met de onlangs gekochte gewichten. Ook dit houdt mijn mind en lichaam fris, vrolijk en in shape!
Ik vind het leuk om in mijn overige tijd gezonde baksels te maken en met jullie te delen. (Zie recepten bij de volgende blog.) Met al deze combinaties blijf ik zoveel mogelijk in balans in deze bijzondere en onzekere tijd.
Wellicht hebben jullie iets aan het voorbeeld van mijn leefwijze in deze tijd maar ook in de toekomst, zo kan ik jullie nu hopelijk toch een beetje ondersteunen op afstand!

Liefs,

Marleen
Lena Looks

Tijdelijke klantenstop

Om de kwaliteit en service voor mijn bestaande klanten te behouden, en met het oog op mijn verlofperiode kan ik op dit moment geen nieuwe klanten voor behandelingen aannemen. Dit geldt voor mensen die nog nooit of langer dan een jaar geleden bij mij zijn geweest.