Jaarwisselingbites: Vegan proteïne brownies.

Hallo lieve trouwe lezers,

Geen zin aan oliebollen? Wil je eens iets anders proberen te maken?
Dit recept is erg lekker tijdens de aankomende jaarwisseling maar ook gewoon het hele jaar door;).

Vegan proteïne brownies.
Makkelijk te maken en ook erg lekker om verantwoord van te smullen.

ingrediënten:
– twee rijpe bananen
– een volle eetlepel 100% pindakaas
– 2 scheppen proteïne eiwitpoeder (chocolade) (te halen bij Holland en Barret of online via bodyenfit)
– 2 eetlepels cacao poeder
– een eetlepel agave siroop of evt. honing (let op: dit is dan niet veganistisch!)
– optioneel: een scheut amandel of havermelk om het iets smeuïger te maken.

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng al de ingrediënten door elkaar en giet het in een cakeblik.
Zet het in de oven voor 15 tot 20 minuten.
Laat het even afkoelen en snijdt de vegan proteïne brownies in plakken.
Dit is tot 5 dagen goed in de koelkast, je kunt ze ook invriezen.

Geniet ervan en een fijne jaarwisseling!

Liefs:
Marleen.

Tijdelijke klantenstop

Om de kwaliteit en service voor mijn bestaande klanten te behouden, en met het oog op mijn verlofperiode kan ik op dit moment geen nieuwe klanten voor behandelingen aannemen. Dit geldt voor mensen die nog nooit of langer dan een jaar geleden bij mij zijn geweest.